برترين مطالب
Best Posts
آخرین مطالب ارسالی
Last Posts

نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه


ارسال شده در مجموعه آشپزی دوستان ، کد آموزش :
296618

این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه.

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو ۲۴ ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید

ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه

نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه.

1560234367 508  نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه

پربیننده ترین مطالب روز


 ارسال در حدود 2 هفته قبل  نویسنده : reza  بدون نظر   | ادامه مطلب »